Tako so videti teniški asi, za katerimi so ženske nekoč vzdihovale

Foto: Profimedia pete sampras Foto: Profimedia pete sampras andre agassi Foto: Profimedia andre agassi Foto: Profimedia Patrick Rafter Foto: Profimedia marat safin Foto: Profimedia Patrick Rafter, marat safin Foto: Profimedia Mark Philippoussis Foto: Epa Mark Philippoussis Foto: Profimedia goran ivanišević Foto: Profimedia goran ivanišević Foto: Profimedia michael stich Foto: Epa michael stich
Kdo se je najlepše postaral?
Oglej si celoten članek

Oči ljubiteljev tenisa so te dni uprte v turnir v Wimbledonu. Ob tej priložnosti smo se spomnili na nekdanje igralce, ki niso navduševali le s svojim talentom, ampak tudi s svojim videzom.

Kateri se je najlepše postaral? Mi pravimo, da je to Nemec Michael Stich, ki je leta 1991 v finalu Wimbledona premagal Borisa Beckerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.