Kim in Kanye razkrila sinovo ime

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Vam je všeč?
Oglej si celoten članek

"Prekrasen materinski dan. S prihodom četrtega otroka sva blagoslovljena bolj, kot bi si sploh lahko želela. Ima vse, kar potrebujeva," je pod prvo fotografijo sina na Instagramu zapisala Kim Kardashian in razkrila, da je fantku, ki se je s pomočjo nadomestne matere rodil prejšnji teden, ime Psalm West.

Zanimiva imena, North, Saint in Chicago, imajo že njuni prvi trije otroci. Psalm je sicer vrsta poezije, ki jo najdemo v Svetem pismu in ki opisuje Boga in človekov odnos do njega.

Magazin Kardashianova dobila četrtega otroka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.