Tako sta William in Kate obeležila obletnico poroke

Foto: Profimedia
Mineva že sedem let, odkar sta William in kate 29. 4. 2011 dahnila usodni da.
Oglej si celoten članek

Pravijo, da je sedmo leto za zvezo lahko usodno, a na nič takšnega ne kaže v zakonu med princem Williamom in vojvodinjo Kate. Pravkar sta dobila že tretjega otroka in veljata za enega najbolj srečnih parov v zgodovini britanskega dvora. 

Magazin Britanski dvor: Ime končno razkrito!

Sedmo obletnico poroke pa sta z ljubko fotografijo obeležila tudi na uradnem Instagram profilu. "Pred sedmimi leti – hvala za vsa lepa sporočila za obletnico poroke Vojvode in Vojvodinje," so zapisali pod fotografijo, na kateri se William in Kate s poroke vozita v starodobniku Aston Martin Volante, ki je v lasti princa Charlesa. Avto je z baloni in registrsko tabljico "Pravkar poročena" okrasila prinčeva poročna priča, njegov brat princ Harry

Magazin William in Kate: Voditelja žalila otroke kraljevega para

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:23 30. April 2018.

    Koji kurec me briga za te kraljeve pičke lene, prekavsane in bebave!! Pa kaj imate vi od njih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.