Tako Suzana Jakšič obračunava s perverzneži

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Suzana je v šovu Big Brother razkrila, kako javno obračunava s perverzneži, ki ji pošiljajo neprimerna sporočila.
Oglej si celoten članek

Resničnostna zvezdnica Suzana Jakšič, ki ji pravijo tudi najbolj seksi slovenska babica, je stanovalcem v hiši Big Brother razkrila, da ji na družbenih omrežjih oboževalci včasih delajo preglavice.

Povedala je, da dobiva tudi perverzna sporočila in fotografije, s katerimi pa se spopada na prav poseben način. "Nič ne blokiram. Lepo skopiram in objavim. Ime, priimek in vse, kar je napisal, da bodo njihove punce vedele, kaj počnejo,“ je izjavila Suzana in s to taktiko nasmejala ostale kandidate šova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 22:03 16. Junij 2015.

    Še kolcal se ti bo po tehpo tvoje, "nadlegovanjih"

  • 22:02 16. Junij 2015.

    A misliš direk... al po horoskopu..ta je blažji..

  • 21:12 16. Junij 2015.

    žurnal!!! ta vaša kao novinarka Ir.K, oz. Irena Kolar piše samo neumnosti, tko da res ne vem, zakaj jo plačujete!!! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.