Tako uživaško Irglova z dragim preživlja konce tedna

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rada se razvajata.
Oglej si celoten članek

Poslanka Eva Irgl rada pokaže, kako preživlja svoj prosti čas. S partnerjem Davorjem Božičem jima je je namreč skupna tudi ljubezen do umetnosti. "Ne leživa na plažah, ne hodiva na takšne dopuste. Večinoma sva po kakšnih mestih in si ogledujeva znamenitosti. V tem res uživava. Oba imava rada arhitekturo in umetnost," je o njunih običajnih počitnicah marca povedala za Planet TV.

Skok v tujino in doze umetnosti, arhitekture, zgodovine ter dobre hrane pa si rada privoščita tudi ob koncu tedna. Kako sta v Padovi uživala pretekli vikend je pokazala na Instagramu in pripisala: "Ta konec tedna sva doživela veliko lepega. Vedno znova pa se me še posebej dotakne obisk čudežno lepe cerkve svetega Antona v Padovi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 18:40 28. September 2022.

    Res ste idioti, štirimotorni biki, sami s seboj nezadovoljni, zato pljuvate po vsem in vseh, kateri so srečni, IDIOTI na …

  • 17:28 28. September 2022.

    Dal bi ji pokojnino povprečnega upokojenca in bi lahko res uživala !!

  • 17:24 28. September 2022.

    To so levičarji že zdavnaj "predelali"...https://novice.svet24.si/clanek/novice/kultura/530ae1702aeb3/janez-jansa-ne-pozna-ustave...........................In še eno za lahko noč...https://www.youtube.com/watch?v=0U9yEPh5k8g

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.