Tako v treh potezah ujamete zapriseženega samca

Foto: Profimedia
Zelo naporno je, če se zaljubiš v nekoga, ki si ne želi resne veze. A s pravim pristopom lahko spremenite tudi to.
Oglej si celoten članek

Pravi, da si ne želi veze, pač pa le seks brez obveznosti? Ne skrbite, s pomočjo teh treh trikov bo klonil tudi on!

Bodite sproščeni!

Številni moški padajo na prijateljski tip ženske. To pomeni, da bodite sproščeni, veseli in predvsem to, kar ste, brez pretvarjanja. Če je srečen s svojim samskim stanom, ga ne silite prehitro v vezo. Enostavno mu pokažite, da mu je z vami boljše, kot če je sam. Vse ostalo bo prišlo samo od sebe.

Pokažite, da niste lahka tarča

Če mu je všeč, da je samski, to pomeni, da je rad neprestano na preži, na lovu. Če ne boste skočili na vsak njegov namig, bo to le povečalo njegovo zanimanje. 

Naj se potrudi

Tudi, ko ste ga že ujele v svojo mrežo, mu ne pokažite, da vas je povsem pridobil. Namignite mu, da niste prepričani, če si želite resne veze. To ga bo tako obnorelo, da bo iz dneva v dan bolj prepričan, da si on želi v resno vezo z vami. 

Sicer pa dvakrat premislite, ali je vredno spreobračati zagrizene samce ali bi svoj čas in pozornost raje posvetili komu, s katerim se vam ni treba igrati igric za njegovo pozornost in ki bo cenil to, da svoj čas in energijo namenjate ravno njemu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.