Tako vam bodo lasje hitreje rasli

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Če želite pospešiti rast las, izberite naravno pot do želenega cilja.
Oglej si celoten članek

Obstaja več živil, ki lahko pospešijo rast vaših las, vendar je zelo pomembno, da jih znate pravilno kombinirati. Naslednja živila povečajo pretok krvi v glavi in tako zagotavljajo naravni proces rasti las. 

Zeleni čaj

Zeleni čaj je odličen pripravek za hitrejšo rast las, ker vsebuje antioksidante. Lahko ga pijete ali celo uporabljate kot dodatek šamponu, losjonu ali drugemu preparatu za lase. 

Krompir

Lase sperite z vodo, ki ostane po kuhanju krompirja. Nato lase umijte s šamponom. Navdušeni boste nad rezultatom. 

Olje iz grozdnih pešk

Toplo olje iz grozdnih pešk pred spanjem vtrite v lasne korenine. To storite dva do trikrat tedensko. 

Maska iz jajc

Zmešajte jajce s 50 grami olivnega olja. Mešanico nanesite na lase, ki jih nato zavijete v folijo. Po eni uri lase sperite z blagim šamponom in nanje nanesite še balzam. To storite enkrat tedensko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.