Tako vaša nožnica trpi, če ne seksate

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Morda nimate partnerja, morda nimate časa ... Vsekakor pa posledice čuti nožnica.
Oglej si celoten članek

1. Bolečina in suhost
Prvi spolni odnos po dolgem času je najverjetneje zelo neprijeten, ker so se mišice v vaši nožnici navadile, da ne delujejo. Zato v tem primeru nikakor ne preskočite predigre, ki je pri tem zelo pomembna. Začnite počasi in če je potrebno, uporabite lubrikant.

2. Pomanjkanje želje
V primeru, da dlje časa ne doživite orgazma, ga telo ne bo več "iskalo". Če že ne seksate, se vsaj samozadovoljujte ... Telo vam bo hvaležno zaradi endorfina.

3. Močni krči
Pri nekaterih ženskah se vaginalne mišice tako stisnejo po dolgem času brez seksa, da je penetracija otežena, četudi si ženska tega želi. V primeru, da penetracija ni možna, strokovnjaki svetujejo, da za pomoč zaprosite zdravnika.

4. Daljši čas za orgazem
Če po tem, ko dolgo niste seksali, nikakor ne dožvite orgazma, se ne čudite preveč, saj je to povsem normalno. Se zgodi. Morda je krivo to, da se ne morete sprostiti, morda nov partner.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:37 14. September 2016.

    OMG kak bullshit!

  • 11:49 13. September 2016.

    A se je A.F. preimenovala v K.D.? Njen stil je jasno prepoznaven, tematike pa tudi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.