Tako velik je že Jacksonov najmlajši sin

Foto: Profimedia Blanket Jackson Foto: Profimedia Blanket Jackson Foto: Profimedia Blanket Jackson Foto: Profimedia Blanket Jackson Foto: Profimedia Blanket Jackson Foto: Profimedia Blanket Jackson
Najmlajši potomec Michaela Jacksona je star že 15 let.
Oglej si celoten članek

Michael Jackson je imel tri otroke, 20-letnega Princa, 19-letno Paris in 15-letnega Blanketa. Najmlajši sin kralja popa je 15-letni najstnik, ki se po šoli ukvarja z različnimi borilnimi veščinami. Na splet so pricurljale paparaci fotografije Princa na treningu takewandoja, kjer je pokazal, da je v tem športu zelo dober. Kako velik je že dolgolasi deček, si poglejte v galeriji zgoraj.

Pred nekaj meseci so tuji mediji sicer pisali, da so Blanketa pozabili vsi njegovi sorodniki, da živi sam in da ni popolnoma jasno, kdo skrbi zanj. Njegova legalna skrbnica je sicer njegova babica, Katherine Jackson, a se je ta že spomladi preselila v London za nekaj časa, kjer živi njena hčerka Janet s svojim nekajmesečnim sinčkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.