Tako velika sta že otroka Tomija Megliča!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Pokazal ju je …
Oglej si celoten članek

Tomi Meglič je eden izmed najbolj popularnih glasbenikov pri nas, ki pa je znan po tem, da svoje zasebnosti ne razkriva prav pogosto, zato so bili njegovi Instagram sledilci toliko bolj presenečeni, ko je v zadnjem času objavil kar dve fotografiji svojih otrok.

Sin Zak (10) in hčerka Nora (8), ki ju ima glasbenik skupaj z bivšo partnerko, manekenko in pravnico Manco Simčič, sta v tem času že zelo zrasla, ponosni očka pa je ob eni izmed fotografij zapisal tudi, da svoje otroke obožuje. Meglič se je po razhodu z Manco nekaj časa videval z voditeljico Taro Zupančič, če gre verjeti govoricam, pa je trenutno srečen z manekenko Majo Fučak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.