Tako velika sta že sinova Janeza Janše

Foto: Žurnal24 main Urška Bačovnik in Janez Janša
Predsednik vlade je na Instagramu objavil fotografiji svojih sinov.
Oglej si celoten članek

Zmagovita viteza v boju proti zlobnežu covidu-19, je ob fotografiji svojih sinov, osemletnega Črtomira in šestletnega Jakoba, zapisal Janša.

V času omejitve gibanja zaradi covida-19 je šef SDS na Instagramu objavil več fotografij svoje družine. Nekatere tudi šaljive. Recimo spodnjo, ki ji je dodal pripis, da komaj čakajo frizerja. A le nekateri.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 52

  • 14:14 18. Maj 2020.

    Sta jih ze naucila kradit,lagat,hinavscine??Zdaj sta ze dosti stara.

  • 11:07 11. Maj 2020.

    Meni se otroka smilita, čeprav verjamem, da starša naredita vse, da ju zavarujeta. Odraščata ob klerofašističnem psihopatu. Nekaj malega brezskrbnega …

  • 08:51 11. Maj 2020.

    le kaj si bosta mislila o očetu pedofilu in pedru... marko petek je bil njegov fantek in zaradi tega je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.