Tako veliki sta že hčerki seksi Ivane Šundov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Voditeljica se na svojem Instagramu rada pohvali s hčerkama Niko in Zaro.
Oglej si celoten članek

Seksi Ivana Šundov na svojih družbenih omrežjih ne objavlja le svojih slik, ampak se rada pohvali s svojima najstniškima hčerkama. Najstnici Nika in Zara se z mamo več kot očitno dobro razumeta, saj se nenehno zabavajo in slikajo.

Ivana je z zadnjo objavo predsvem podprla Severino, ki se na sodišču bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, ki ga ima s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Ivana je pod fotografijo zapisala: "Moji ljubezni, ko sta bili manjši in zdaj. Podpiram Severino in vse mame, ki so v podobni situaciji. Hkrati pa čestitam vsem mamam in očetom, ki jim je otrok tudi po ločitvi prioriteta. Tudi jaz sem mama …"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • ode
    19:56 11. Julij 2017.

    Ivana Šundov se je znašla na zagrebškem sodišču zaradi dveh prevar. http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/goljufiva-ivana-sundov-nategnila-ljubljancana

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Kaj to je Ivana? Bog se nas usmili. Sramota, da moraš svoje otroke kazat na omrežju. Koga briga za Ivanine …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Pa kaj te ženske nič ne poguglajo, da vidijo kam pripelje plastificiranje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.