Takšna je Tanja Žagar tri tedne po porodu

Foto: Youtube Tanja Žagar
Pokazala se je.
Oglej si celoten članek

Tanja Žagar svoje oboževalce redno razveseljuje s fotografijami. Na začetku nosečnosti se je nenehno slikala le od prsi gor in skrivala trebušček, odkar pa je rodila, pa je zgodba povsem drugačna.

Svoje oboževalce z novo fotografijo razveseli enkrat na teden. Objavila je fotografijo ob prihodu domov iz porodnišnice, fotografijo iz kopalnice, ko je umazane otroške oblekice dala v pranje, zdaj pa se je javila s sprehoda v naravi.

Avto 30 bralcev skupaj z AMZS vabimo na ekskluzivni dogodek

Tokrat brez vozička, posteljice ali česarkoli otroške. Tanja je na fotografiji z jesenskega sprehoda pokazala, kako vitko postavo ima samo tri tedne po rojstvu prvorojenca Karla. Bravo Tanja, videti si enkratno!

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:52 7. November 2017.

    Omega_v6, saj ni zapeljala nekega mladoletnika. Človek je odrasel in menda ima svojo pamet, pa verjetno ve, kaj dela, ne?! …

  • 18:07 7. November 2017.

    Osebno mi je odvratna,ampak zakaj jo nonstop obtozujete,da je ona njega zapeljala,znorela,bla bla.A ga je silila?Ne.Se je sam tako odlocil.

  • 16:16 7. November 2017.

    Se vam pevka,ki razbije družino in vzame očeta otrokom zdi vredna pisanja?? Želim ji,da bi končala kot Helena Zaman!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.