Tako vroč je Pirellijev koledar za leto 2015

Foto: Profimedia pirelli Foto: Profimedia pirelli Foto: Profimedia pirelli Foto: Profimedia pirelli Foto: Profimedia pirelli Foto: Profimedia pirelli Foto: Profimedia pirelli
Lepotice je v seksi pozah fotografiral Steven Meisel.
Oglej si celoten članek

Italijanski izdelovalec pnevmatik Pirelli je lani praznoval 50. obletnico, kar pa ne pomeni, da je že za staro šaro. Dokaz za to je njihov novi koledar. Pred fotografski objektiv cenjenega fotografa Stevena Meisela so se tokrat med drugim postavile Adriana Lima, Joan Smalls, Raquel Zimmermann, Candice Huffine, Karen Elson, Anna Ewers, Isabeli Fontana in Gigi Hadid.

Večina si bo izdelek lahko ogledala le preko spleta. Koledar je namreč prava redkost, ki jih v dar dobijo le redki zvezdniki in pomembne Pirellijeve stranke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:33 19. November 2014.

    Marsikatera Slovenska gospodična bi bila bol primerna za kak tak koledar. A kor je pregovor vsake oči imajo svojega malarja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.