Tako vroča je ljubezen naše pevke in njenega 11 let mlajšega moža

Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec
Letos bosta praznovala osmo obletnico poroke!
Oglej si celoten članek

"Vsako leto se ponavljam in tudi letos se bom. Si najboljši mož, super očka in uspešen poslovnež. Občudujem tvojo umirjenost, premišljenost in inteligenco. Lastnosti, ki so me poleg tvojega smisla za humor popolnoma zasvojile. Najlepše pa je tvoje srce, ki vedno išče poštenost in kompromis. In da, danes praznujem tudi jaz, saj je to tudi moj srečen dan, ker si se rodil ti - ljubezen moja. Rada te imam, do lune in nazaj,“ je pred časom o svojem soprogu na družbenih omrežjih zapisala naša nekdanja pevka, danes uspešna poslovna ženska Hajdi Korošec Jazbinšek.

Par bo letos praznoval osmo obletnico poroke, ljubezen med njima pa je očitno še vedno tako vroča kot prvi dan. 

Hajdi je svojega 11 let mlajšega moža spoznala na banki, na kateri je delala, on pa je tja prišel odpret račun. "Zelo sem srečna. Vse med nama se je dogajalo zelo hitro. V nekaj mesecih sem zanosila, v letu dni sva zaživela skupaj,“ je razkrila v intervjuju za TV Veseljak.

Danes sta ponosna starša dveh dečkov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:45 19. Julij 2021.

    Pa kva hudiča je naredila v zadnjih 20 letih ta "pevka", da jo non stop vlačijo po medijih!?

  • 10:34 18. Julij 2021.

    zmanjkal vileda, pa pride tud tole prav za pult pomit, pa še romba je glih začel pometat. tak da je …

  • 07:15 9. Julij 2021.

    Kdo ju je pa slikal? Malo zaigrano, ne?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.