Tako zabavno je bilo na fantovščini kmeta Damijana

Foto: Osebni arhiv Erika Mubi, Damijan Smolak Foto: Osebni arhiv Erika Mubi, Damijan Smolak Foto: Osebni arhiv Erika Mubi, Damijan Smolak Foto: Osebni arhiv Erika Mubi, Damijan Smolak Foto: Osebni arhiv Erika Mubi, Damijan Smolak Foto: Osebni arhiv Erika Mubi, Damijan Smolak Foto: Osebni arhiv Erika Mubi, Damijan Smolak Foto: Osebni arhiv Erika Mubi, Damijan Smolak
Zaljubljenca s senika Damijan Smolak in Erika Mubi sta imela pred poroko to soboto pretekli vikend tudi dekliščino in fantovščino.
Oglej si celoten članek

Eriko Mubi in Damijana Smolaka, ki sta našla ljubezen v resničnostnem šovu Ljubezen na seniku, le še nekaj dni loči od njune poroke. Še pred tem pa sta se morala konec tedna izkazati na svoji dekliščini in fantovščini, na katerih so njuni prijatelji preverjali, ali sta res godna za poroko. Med Erikinimi zahtevanimi nalogami na dekliščini se je tako med drugim znašlo urejanje ličil in lakiranje nohtov z zavezanimi očmi. "Seveda je šlo vse naokoli," nam je zaupala ter dodala: "Narediti sem morala tudi podvezico in vlečko – improvizirano, potem pa še rezance: zamesiti testo, ga zvaljati in narezati."

Tudi Damijan je ni odnesel ravno zlahka. Fantje so ga namreč privezali na križ, ga vozili z vozom iz muzeja, zatem pa je moral še piti domači jabolčni kis.

Po opravljenih nalogah se je dekliščina in fantovščina prevesila v skupen piknik pod šotorom, kjer so se gostje zabavali še pozno v noč. Pri tem nista manjkala niti njuna nekdanja sotekmovalca iz šova, Jure Studen in Florjan Žbogar, ki se jima bodo na poroki to soboto pridružili še ostali tekmovalci in voditeljica šova Saška Lendero.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.