Tako zelo bogat je Rihannin novi fant

Foto: Profimedia
Pevka je po dolgem času spet v zvezi. Ne boste verjeli, kako zelo bogat je!
Oglej si celoten članek

Rihanna, 29-letna pevka iz Barbadosa, slovi po svojem samskem stanu in po mnogih ljubimcih. Nazadnje je bila v resni zvezi s Chrisom Brownom, s katerim se je razšla, saj jo je ta brutalno pretepel. Kasneje naj bi se zapletla s številnimi zvezdniki, med drugim tudi z večnim lomilcem ženskih src Leonardom DiCaprijem. Nazadnje pa se je šušljalo, da je njeno srce ogrel pevec Drake, ki je priznal, da je vanjo zaljubljen že več let.

Zdaj pa so se na internetu pojavile nove fotografije strastne Rihanne, ki se v džakuziju prepušča svojemu novemu izbrancu. Njen novi fant je Hassan Jameel, nekdanji fant manekenke Naomi Campbell.

29-letni Jameel je izjemno bogat arabski poslovnež. Je podpredsednik družinskega podjetja Abudl Latif Jameel, ki velja za eno najbogatejši podjetij na svetu. So uradni distributerji toyot v Savdski Arabiji, podjetje pa je vredno kar 1,5 milijard dolarjev, kar bo Hassan nekega dne tudi podedoval.

Rihanna se je že pred nekaj meseci sporekla z Naomi Campbell na Twitterju, a takrat še ni bilo znano, kaj je jabolko spora. Ameriški mediji ugibajo, da je ta verjetno ravno Hassan. Vir blizu pevke je povedal, da je Rihanna zelo zaljubljena: "To je to. Veliko časa sta skupaj in zdi se, da je zveza resna. Uživata v družbi eden drugega."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.