Tako zelo se fantje potrudijo, da ima dekle lepo fotografijo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na Instagramu je postal trend, da mora vsak imeti med objavami vrhunske fotografije. Ste se kdaj vprašali, kdo jih posname?
Oglej si celoten članek

Na Instagramu se je pojavilo kar nekaj profilov z imeni Boyfriends of Instagram (Fantje Instagrama), kjer se vidi ozadje fotografij, ki jih dekleta objavljalo na svoje profile. Ste kdaj pomislili, da dekleta svoje izbrance prosijo za fotografiranje? Očitno so fantje v svoja dekleta tako zaljubljeni, da jim naredijo uslugo in se potrudijo, da fotografija izpade kar se da dobro. Spodaj si oglejte nabor najboljših fantov instagrama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.