Tako zelo zvezdnice sovražijo visoke pete

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Če niste privrženke visokih pet, ne skrbite, tudi nekatere zvezdnice jih naravnost sovražijo.
Oglej si celoten članek

Čevlji z visokimi petami so največkrat neudobni, boleči in prav nič praktični. Tako ne mislijo le navadne smrtnice, temveč tudi nekatere zvezdnice, ki odkrito priznajo, da jih sovražijo in jih nočejo nositi. Vdajo se jim le na rdečih preprogah in prireditvah, pa še takrat se nekatere kar sezujejo.

"Zakaj jih nosimo? Tako boleče so." Britanska igralka Emma Thompson je nagrado National Board of Review pred nekaj dnevi sprejela kar bosa in se med govorom spraševala, kakšen je sploh namen visokih pet. "Veste, res bi rada spodbudila vse ženske, naj jih nehajo nositi. Nehajte jih nositi. Saj v njih tako ali tako ne morete hoditi. Jaz se zdaj počutim veliko udobneje."

"Mora se sezuti, družba." Igralka Lena Dunham se je sezula kar pred občinstvom, ko je leta 2012 sprejela nagrado za Glamour Women of the Year.

"Pete sovražim bolj kot karkoli." Mlada manekenka Cara Delevingne je to priznala lani za revijo Vogue, ko so jo vprašali, kaj je najslabši del pri manekenskem poslu.

"Pete te dobesedno upočasnijo." Igralke Kristen Stewart ni sram obuti superge na rdečo preprogo, saj pete, kot pravi, naravnost sovraži.

"V petah ne improviziram." Komičarka Amy Poehler je za Vanity Fair razložila, da lahko improvizira vedno in povsod, le v visokih petah ji to ne uspeva.

"Prosim, sporočite moji hčerki, da ji ni treba nositi visokih pet." Komičarka Tina Fey je nekoč dejala, da upa, da njeni hčerki v prihodnosti ne bo treba nositi petk.

"Kadar na prireditvah nosim visoke pete, se moje noge počutijo kot v bazenu, polnem krvi." Mlada igralka Elizabeth Olsen tako sovraži pete, da se je leta 2011 na canskem festivalu sprehodila v čevljih brez pet.

"Satanovi čevlji," je nekoč izjavila igralka Jennifer Lawrence, ki jih resnično ne mara. Sezuva jih, kadar ima priložnost, tudi med intervjuji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.