Tako živi Zoe Saldana

Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana Foto: Profimedia zoe saldana
Bi se preselili k igralki Zoe Saladana na Beverly Hills?
Oglej si celoten članek

37-letna Zoe Saldana je pred kratkim kupila vilo na Beverly Hillsu, in sicer v varovanem naselju Hidden Valley Estates, kjer živijo tudi Jennifer Lawrence, Cameron Diaz, Nicole Richie in Adele. Vila se je prodajala za 10,49 milijona, a je igralka dobila popust in zanjo odštela le 8,7 milijona.

Hiša ima pet spalnic, osem kopalnic, dve dnevni sobi, igralnico in ogromno kuhinjo. Na vrtu se nahajajo bazen, vrtna kuhinja in teniško igrišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.