Takole je bil po parkiranju videti avto naše voditeljice

Foto: Osebni arhiv anja ramšak Foto: Osebni arhiv anja ramšak Foto: Osebni arhiv anja ramšak
Na srečo je le pločevina …
Oglej si celoten članek

Voditeljica Radia 1, Anja Ramšak, je imela smolo in bo potrebovala avtoličarja. Na parkirišču je namreč zadela ob količek … Večkrat. A Simpatična Anja je tudi to nezgodo sprejela z nasmeškom na obrazu.

"Zjutraj sem hotela parkirati na parkirišču pred radijem, ampak spregledala količek. Srečanje s količkom me je tako presenetilo, da sem precej slabo odreagirala in mogoče sem potem še ene dvakrat 'ruknila' svoj avto. Ampak nič hudega. Dokler je samo pločevina in avto vozen, nobene panike,“ je povedala za naš medij.

Foto: radio 1 robert roškar, anja ramšak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:28 14. November 2020.

    Ženska za volanom

  • 15:34 14. November 2020.

    Gin tonic????

  • 15:08 14. November 2020.

    Koronavirus - izgubila je obcutek za voznjo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.