Takole je Indira Ekić praznovala svoj rojstni dan

Foto: Instagram indira ekić Foto: Instagram indira ekić Foto: Instagram indira ekić Foto: Instagram indira ekić Foto: Instagram indira ekić Foto: Instagram indira ekić
Dopolnila je 30 let! Vse najboljše!
Oglej si celoten članek

Ena od naših najbolj priljubljenih vplivnic in finalistka prve sezone šova The Biggest Loser, Indira Ekić, je včeraj dopolnila 30 let. Svoj praznik je v krogu svojih najbližjih in v prečudoviti črni obleki praznovala v Gostišču Iršič.

Nekaj utrinkov je Indira, ki pravi, da je pripravljena na trideseta in da že ima vse, kar si želi, delila na družbenih omrežjih. Simpatični svetlolaski želi vse najlepše!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.