Takole so pri Potrebuješu praznovali

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Navdušenje je bilo veliko.
Oglej si celoten članek

Glavni Čuk Jože Potrebuješ je na Instagram profilu skupine objavil video, v katerem je Sloveniji pokazal, kako čudovito in pevsko nadarjeno družino ima. Skupaj so zapeli hit iz serije Prijatelji I'll be there for you.

Četverica je na ta zabaven način obeležila konec strogih vladnih predpisov, ki so stopili v veljavo ob razglasitvi pandemije koronavirusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takole mi praznujemo konec tiste “ta hude” karantene🥳 @petrapotrebujes @evapotrebujes @andrejapotrebujes

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki) on

Jože je pred kratkim oboževalce razveselil še z enim domačim posnetkom. S 16-letno hčerko Evo, ki igra kitaro, klavir in harmoniko, sta vadila pesem My heart will go on, ki jo poje diva Celine Dion. Najstnica je „razturala“.

Jožetova hči Petra pa poje pri skupini Iskra band. 21-letnica se je sicer lani udeležila lepotnega tekmovanja - World Top Model Slovenia. Po izboru je povedala, da je bila zanjo to fantastična izkušnja, da je zelo uživala in komaj čaka naslednje skupne projekte pod okriljem organizacije World Top Model Slovenia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:26 4. Maj 2020.

    Še dobro,da pevskega talenta nimata punci po njemu-ker potem bi zares razturali.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.