Takole sta v dvoje uživala Raay in Marjetka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Eden najuspešnejših umetniških parov pri nas se zaveda, da si je treba za romantiko vzeti čas.
Oglej si celoten članek

Z uspešnostjo pride tudi ogromno dela. Tega se dobro zaveda tudi duo Maraaya, ki ga sestavljata Raay in Marjetka. Par velja za enega najbolj uspešnih umetniških dvojcev pri nas, uspehe pa žanjeta tudi v tujini.

Glasbeno ustvarjanje pa ni njuna edina strast. Raay in Marjetka sta namreč tudi ponosna starša dveh dečkov, Vida in Oskarja. Kljub kopici obveznosti pa si znata našega glasbenika utrgati čas zase, kar je za srečno zvezo zelo pomembno. "Tako redko si sploh lahko vzameva čas samo zase in ko si, rada uživava v dobrih stvareh,“ sta pred nekaj dnevi zapisala na Instagramu in s svojimi sledilci delila romantične posnetke s Ptuja, kjer sta uživala v hotelu Primus.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:40 26. December 2019.

    Dva napihnjenca.

  • 18:30 26. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 15:18 26. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.