Takšen je bil "gorski zdravnik“ pred 15 leti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hans Sigl, ko je leta 2001 snemal serijo SOKO Kitzbühel.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia hans sigl Serija Gorski zdravnik je osvojila Evropo. POP TV se je pretekli teden pohvalil, da je avstrijska serija ta hip najbolj gledana vsebina na naših televizijah. Glavna zvezda nadaljevanke je dr. Martin Gruber, ki ga igra 47-letni Hans Sigl, ki pa ni zaslovel s to serijo, ampak s serijo SOKO Kitzbühel, ki so jo snemali med leti 2001 in 2006.

Na zgornji fotografiji je ob soigralki Kristini Sprenger.

Sigl je sicer tudi pri damah izredno priljubljen, a njegovo srce je oddano. Več o njegovi ženi lahko preberete TUKAJ o zmedenih Slovenkah, ki si želijo njegovega zdravniškega nasveta, pa TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.