Takšen je Branko Čakarmiš z lasmi

Foto: Voyo
Foto: Voyo
V prvi epizodi Slovenija ima talent so se pošalili na račun Branka Čakarmiša in gledalcem pokazali staro fotografijo, na kateri je imel bujno pričesko.
Oglej si celoten članek

Domen in Vid Valič sta se v Slovenija ima talent pošalila na račun svojega nadrejenega Branka Čakarmiša. Celo prvo epizodo so obljubljali, da bodo pokazali fotografijo Čakarmiša še iz časa, ko je imel malo bolj bujno pričesko. Obljubo sta držala. Bi ga prepoznali?

Preberite še:
Čakarmiš dočakal Karino
Branko Čakarmiš ga je pokazal
Čakarmiš se še nikoli ni tako zabaval

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:04 26. September 2016.

    Včerajšnja oddaja je bila (milo rečeno) patetična in neposrečena reklama za multikulti, ki se pač ne obnese. To ni več …

  • 13:57 26. September 2016.

    Nič grš, k zdej..

  • 13:55 26. September 2016.

    Kdaj pa bodo pokazali Vida z normalno frizuro in ne s tistim makaronflajšem na glavi,je prov nagravžen s to frizuro,žal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.