Takšen je Žan (Poroka na 1. pogled), ko si spusti lase

Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, žan Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, žan Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, žan
Kakšni lasje!
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je bil pester tudi za Meri in Žana. Tudi pri njima je distanca zelo velika. Žan je zato sprejel odločitev, da želi končati zakon, a se je Meri odločila ostati. Priznala je, da se je zaprla, a želi obrniti nov list. Tudi ta par bo moral zdržati še vsaj en teden, a očitno bo to zelo težko. Ponovno je počilo že v včerajšnji oddaji, ko se je Žan zbudil pred Meri in se odpravil v kopalnico.  Meri je še dremala, in ker imata majhno stanovanje, so jo šumi prebudili ter spravili v slabo voljo. Povedala je, da je žalostna, razočarana in jezna ter da bi najraje kar takoj spakirala in odšla.

Medtem se je Žan urejal v kopalnici, si umil in posušil lase ter ob tem pokazal svojo dolgo pričesko, ki jo ima skoraj vedno speto v figo. Oboževalke bodo navdušene! 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:15 22. Marec 2023.

    Pa naj za božjo voljo spakira in odide od tega ''moškega'' !!!!!

  • 11:49 22. Marec 2023.

    cela pupa !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.