Takšen spodrsljaj si je privoščila Melania Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Revija Harper's Bazaar napoveduje še več tovrstnih kiksov.
Oglej si celoten članek

Prva dama ZDA Melania Trump si je v očeh mnogih modnih navdušencev privoščila modni spodrsljaj, saj je dva dni zapored na uradnem dogodku nosila isto obleko. Gre za prelepo kreacijo iz modne hiše Valentino. Najprej smo jo v njej lahko občudovali ob možu Donaldu Trumpu, ko je ta podpisoval nov zakon, dan pozneje pa je Melania na družbenem omrežju delila posnetek, ki je nastal med njenim obiskom bolnišnice Children's National Health hospital.

O spodrsljaju je pisala tudi znana revija Harper's Bazaar, ki ugotavlja: "Melanijina odločitev ni presenetljiva. V naslednjih štirih letih se bo prva dama udeleževala uradnih dogodkov, na katerih jo bodo fotografirali, in to skorajda vsak dan. Če imamo v mislih, da z Melanio glavni akterji modne industrije ne želijo sodelovati, je logistično nemogoče, da bi vsak dan nosila drugo oblek."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 23:30 8. Marec 2017.

    Takšen spodrsljaj si je privoščila Melania Trump<br /><br />Vendarle gre za Slovenko in ne vem, zakaj so tako strogi do …

  • mph
    21:34 7. Marec 2017.

    Kot prvo ste pozabili v naslovu dodati GROZLJIV spodrsljaj, meni pa ste zdaj pokvarili vsaj en dober teden, da bom …

  • 20:08 7. Marec 2017.

    spodrsljajaje kot jih ima žurnal , bi v ameriki že davno končal na smetišču

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.