Takšen sprejem so Lei Sirk pripravili v Izoli

Foto: Patrick Radovac lea sirk Foto: Patrick Radovac lea sirk Foto: Patrick Radovac lea sirk Foto: Patrick Radovac lea sirk Foto: Patrick Radovac lea sirk Foto: Patrick Radovac lea sirk Foto: Patrick Radovac lea sirk Foto: Patrick Radovac lea sirk Foto: Patrick Radovac lea sirk
Lea se je že včeraj vrnila v Slovenijo. V Izoli jo je čakal sprejem.
Oglej si celoten članek

Lea se je včeraj zvečer vrnila v Izolo, kjer pa je ni čakala topla postelja, ampak sprejem, na katerem je naša pevka z veseljem še enkrat pograbila za mikrofon in razveselila svoje oboževalce, ki so lepotičko sprejeli z odprtimi rokami in transparenti. 

Evrovizija Slovita Marca Leo Sirk označila za ženo Jana Oblaka

Lea je na Evroviziji s pesmijo Hvala, ne! pristala na 22. mestu. "Res je nepozabna izkušnja in vse, kar se zgodi, se zgodi z namenom. Imela sem številne stike s producenti in z ljudmi, ki so pomembni zame. /.../ . Absolutno ne bi naredila nič drugače. To je maksimum moje inteligence in zmožnosti," je povedala po finalu.

Evrosong Iz Lee Sirk se je ponorčeval celo Ryanair

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:10 14. Maj 2018.

    Kaj pa njeni družini,saj so tudi oni bili zraven.. po slovensko..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.