Takšen talent je hči Jureta Koširja

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Nekdanja zakonca Jure in Alenka Košir imata tri male zaklade, s katerimi se z veseljem in povsem upravičeno pohvalita.
Oglej si celoten članek

"ANIKA moja zlata, ma ne zlata, diamantna si ... težko z besedami opišem kolk mi pomeniš ... težko opišem kaj vse si me v življenju naučila ... deklica z neskončno talenti in srčkom, da ga vikaš ... tako zelo smo ponosni nate ... vse najboljše ... rada te imam," je na Facebooku zapisala Alenka Košir in zraven pripela posnetek, na katerem njena srednja hči Anika poje na zaključni prireditvi podmladka Maraaya. Res je pravi mali pojiči diamantek, kajne?

Poleg pevskega talenta, je Anika tudi umetnostna drsalka, ušel pa ji ni niti igralski talent.xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:40 9. Julij 2016.

    Krasne otroke imata, upravičeno je ponosna nanje.......Jozek. D in ostali nevoščljivci-najbrž ste ponosni na svoje komentarje. Povejte mami kaj znate, …

  • 18:07 7. Julij 2016.

    Aja pa še nekaj,Jurček je bil tut eden od grobarjev jeseniškega hockeya.

  • 08:13 7. Julij 2016.

    Starši znani in neznani, vsi radi razkazujejo svoje otroke (ali zaklade), A.F. pa lačna zgodb vse pograbi in na prvo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.