Takšen zaročni prstan je dobila Paris Hilton

Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton
Jah, ne more biti vse vedno popolno.
Oglej si celoten članek

Dedinja hotelskega imperija Hitlon, Paris Hilton, je zaročena. Pred njo je med smučanjem v Aspnu na kolena padel štiri leta mlajši igralec Chris Zylka. Paris je fotografijo zaroke, na katerih gorsko idilo moti teptalec snega, seveda objavila na družabnem omrežju, kjer je zapisala, da je presrečna, da  je sedaj zaročena z ljubeznijo svojega življenja, ki je ob tem tudi njen najboljši prijatelj. "Še nikoli se nisem počutila tako srečno, varno in ljubljeno. Zame je v vseh pogledih popoln. Pokazal mi je, da pravljice obstajajo,“ je še napisala 36-letna lepotica, ki je takoj privolila v poroko. Le kako bi lahko ob pogledu na "skalo“, ki bo sedaj krasila njen prst, sploh rekla ne?!

Foto: Profimedia paris hilton

Chris je Paris kupil prstan, za katerega je odštel 2 milijona dolarjev. Nakit je delo zvezdniškega draguljarja Michaela Greena, ki je razkril, da se je Chris pri Parisinih prijateljih in družinskih članih pozanimal, kakšen prstan bi bil lepotici všeč. "Prstan je prelep in lesketajoč. Ko sem si ga natikala, se mi je tresla roka,“ je še razkrila vzhičena Paris, ki je svojega bodočega moža spoznala pred osmimi leti na neki zabavi, zbližala pa sta se dve leti pozneje.

Paris pravi, da je že na prvem zmenku začutila, da je Chris nekaj posebnega. "Še nikoli prej nisem srečala moškega, ki bi bil tako zvest, predan in ljubeč. Takoj sem vedela, da želim z njim ostati za vse čase."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.