Takšen zaročni prstan je novinarki kupil Mirko Mayer

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Novinarka Planet TV Kaja Flisar je v devetih nebesih.
Oglej si celoten članek

Mirko Mayer Voditelj Mirko Mayer je svojo ljubezen, novinarko Kajo Flisar, zasnubil z zelo osebnim pismom, ki ji ga je podaril na prav posebnem kraju v naravi, ki paru veliko pomeni. "Oba sva bila zelo vesela in srečna. Tako me je navdušilo, da sem v trenutku začela razmišljati, kakšno obleko bom imela, čeprav nikoli prej nisem razmišljala o tem. Ostala bom pri beli, odprtem hrbtu in čipki. Želiva si proslaviti z ljudmi, ki so nama najbližje in organizirati eno dobro zabavo," nam je zaupala Kaja.

Za parček pa to ni edina prelomnica, saj si gradita tudi skupni dom. "Najprej je v planu skupen dom, v katerega se načrtujeva preseliti še letos. Seveda si želiva tudi otrok, a ne veva, kaj bo prej, poroka ali otroci. Konkretnih načrtov še nimava," dodaja novinarka.

Paru iz srca čestitamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:05 26. Januar 2018.

    Ne bo trajalo.Kurbircek .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.