Takšna je Ana Ivanović en teden po porodu

Foto: EPA
Foto: EPA
Ana Ivanović se je pokazala.
Oglej si celoten članek

Ana Ivanović je pred enim tednom povila sinčka, ki naj bi mu z možem, nogometašem Bastianom Schweinsteigerjem, nadela ime Luka. Lepotica je svoj nosečniški trebušček ves čas skrivala, sedaj pa se je končno spet pokazala v vsej svoji lepoti.

Ana se je že lotila boja z nosečniškimi kilogrami in vse kaže, da zmaguje oziroma da je že zmagala. Lepotica je namreč že videti enako fit kot pred nosečnostjo.

Ana in Bastian sta se poročila leta 2016 v prečudovitih Benetkah. Sedaj živita v ZDA, kjer Bastian v Chicagu igra nogomet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.