Takšna je bila Alenka Bratušek pred tridesetimi leti

Foto: Saša Despot volitve v evropski parlament 2019, Alenka Bratušek Foto: Saša Despot Alenka Bratušek
Ob 30. obletnici plebiscita je Alenka Bratušek objavila fotografijo iz tistega časa, razkrila pa še eno stvar, o kateri ženske nerade govorijo.
Oglej si celoten članek

"Pred tridestimi leti ... Tudi sama sem bila ravno prav stara, da je moj glas zabeležen med 88,5% tistih, ki smo glasovali ZA samostojno Slovenijo. Ponosna, da smo uresničili svoje sanje," je zapisala na twitterju in posredno razkrila svojo starost.

Decembra 1990 je bila sicer stara že 20 let in ne ravno polnoletna, kot bi se lahko razumelo iz objave. Rojstni dan ima namreč sodeč po podatkig iz Wikipedie 31. marca.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 22:54 24. December 2020.

    Število volivcev ji je drastično padlo. Izvoljena ni bila niti za poslanko, zato ji je v interesu da pade ta …

  • 22:19 24. December 2020.

    Sošolci in sošolke vedo povedat, da je že v srednji šoli začela delat kariero s p***o

  • 18:46 24. December 2020.

    Perspektivne ustnice

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.