Takšna je bila Ana Ivanović pred 12 leti

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ena najlepših teniških igralk, Ana Ivanović, se je v desetih letih zelo spremenila.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia ana ivanovic Predsednik ZDA, Donald Trump, je pred časom izjavil, da je nekdanja srbska teniška igralka Ana Ivanović najlepša ženska na svetu. Nogometaš Bastian Schweinsteiger, s katerim se je Ana poročila lani, se s tem zagotovo strinja, Donaldova žena Melania pa verjetno malo manj …

Vsak pa mora priznati, da se je Ana v desetih letih razvila v prečudovito lepotico s prefinjenim okusom za modo. Ne razumite nas napak, temnolaska je bila sicer tudi kot najstnica zelo čedna, kar dokazuje fotografija, ki je bila posneta leta 2005.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:01 4. Junij 2017.

    Pred desetimi leti je bila ista, samo pač 10 let mlajša... tudi Irena pa je bila najverjetneje 10 let nazaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.