Takšna je bila nekoč Metka iz Ljubezni po domače

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Romantična Metka, ki se je ogrela za postavnega Mateja Ruparja, najmlajšega kandidata v oddaji Ljubezen po domače, je bila pred nekaj leti popolnoma drugačna, kot je danes.
Oglej si celoten članek

Metka Smole, ena od treh kandidatk, ki jih je Matej Rupar v oddaji Ljubezen po domače povabil na svojo kmetijo, je bila pred leti popolnoma drugačna. V videoposnetku se vidi, da se je udeležila tekmovanja za najlepšo IBFF (mednarodno tekmovanje bodybuilderk in fitneserk). Jeseni 2013 je nastopila ob drugih dekletih in na odru pokazala svoje mišice.

Metka, sicer nežna duša, ki ima rada tudi adrenalin, si je pred štirimi leti v petih mesecih s trdim delom priborila sanjsko postavo. Takrat se je očitno tudi navdušila nad fitnesom, saj se je nekaj mesecev kasneje udeležila omenjenega tekmovanja, zdaj pa je tudi fitnes trenerka.

Metko smo poklicali in jo želeli vprašati kaj več o njenem hobiju, a te teme ni želela komentirati.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.