Takšna je bila prva poročna obleka Meghan Markle

Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle
Le kakšno bo izbrala drugo leto?
Oglej si celoten članek

Meghan Markle, zaročenka princa Harryja, se je leta 2011 s svojim takratnim fantom Trevorjem Englesom poročila na jamajški obali. Ker je bila njuna poroka zelo preprosta, je bila takšna tudi njena poročna obleka. Preprosta bela obleka brez rokavov, na kateri je bil le majhen pas, ki je dodal kanček elegance, je bila odlična izbira za poroko, kakršno je imela pred šestimi leti. Obleko si oglejte v galeriji zgoraj.

Tuji mediji se sprašujejo, kakšno obleko bo izbrala za svojo drugo poroko, ki pa bo pravo nasprotje njene prve. Gostov bo veliko več, poročila se bo s pravim princem v eni od kraljevih cerkev, obleka pa bo brez dvoma veliko razkošnejša od prve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.