Takšna je bila Tanja Žagar pred porodom, takšna pa je danes

Foto: Mediaspeed Tanja Žagar Foto: Studio Gong Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar Foto: mediaspeed Tanja Žagar
Prvi nastop po porodu.
Oglej si celoten članek

Porodniška Tanje Žagar je daleč od običajne porodniške. Samo dva meseca po porodu se je rdečelasa pevka odločila, da je nastopil čas, da se vrne na odre. Udeležila se je Silvestrskega pozdrava v Mariboru, kjer se je v zaodrju slikala s svojimi pevskimi kolegi, med drugim tudi z Markom Vozljem in Alyo. Nasmejana mlada mamica je videti odlično in zdi se, da se je, odkar je zanosila, pomladila.

Kakšna je bila Tanja pred porodom in kakšna je bila v Mariboru, si lahko ogledate v galeriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:37 15. December 2017.

    Kaj kažete to Heleno 2? Mislim,da to ni ženska saj je speljala očeta 3 otrok! Želim ji , da se …

  • 07:34 14. December 2017.

    Zenska pateticna, ki ne more zdrzati brez konstantnega pojavljanja v javnosti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.