Takšna je Khloe Kardashian tri tedne po porodu

Foto: Profimedia khloe kardashian Foto: Profimedia khloe kardashian Foto: Profimedia khloe kardashian
Pokazala je svoje obline.
Oglej si celoten članek

Khloe Kardashian je hčerko True rodila 12. aprila in od takrat se je v javnosti skrivala, verjetno tudi zato, ker se je tik pred porodom razvedelo, da ji je bil oče njenega otroka, Tristan Thompson, nezvest. 

33-letnico pa so sedaj paparaci ujeli na sprehodu v Clevelandu, kamor se je preselila zaradi Tristana. Ob njej je bila asistentka, ki je ponosni mamici pomagala pri skrbi za dojenčico.

Khloe se je sicer pred tem pojavila že na Tristanovi košarkaški tekmi in ga spodbujala ter tako svetu pokazala, da mu je skoke čez plot oprostila. "Še vedno je zaljubljena vanj. Meni, da se je ves svet obrnil proti Tristanu. Osredotoča se na to, da obdrži svojo družino. V redu sta, ne pogovarjata se o končanju zveze," je povedal vir.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:31 8. Maj 2018.

    boljse bi bilo, ce bi ta svoj kontejner pokrila ne pa otroka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.