Takšna je Nina Osenar štiri mesece po porodu

Foto: Saša Despot Nina Osenar, Dejan Kontrec
Na sprehodu s sinčkom.
Oglej si celoten članek

Slovenska voditeljica Nina Osenar na svojem Facebooku sicer ni zelo aktivna in s svojimi prijatelji in oboževalci malokrat deli karkoli iz zasebnega življenja. Tokrat pa je objavila fotografijo s sprehoda s sinom Marlonom.

Na fotografiji se, čeprav stoji za otroškim vozičkom, vidi, kako zelo je Nina Osenar spet suha. Sicer vedno postavna voditeljica in nekdanja manekenka je očitno zelo hitro izgubila poporodne kilograme.

Pod fotografijo je zapisala: "Po dolgem času ... Naj se vam najprej zahvalim za vse čestitke, za rojstni dan in za rojstvo mojega sina! Jooooj, to je res ena sama sreča in čas res beži, ko se imaš lepo!! Pošiljava objeme s popoldanskega sprehoda!!"

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:51 21. September 2017.

    Žurnal, fotografija je nastala najmanj 2 tedna nazaj. Niste ravno ažurni s to novico.

  • 12:12 21. September 2017.

    A še ni ločena?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.