Takšna je Schumacherjeva brez ličil …

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Cora Schumacher si zasluži priimek Schumacher.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Ralf, Cora Schumacher Cora Schumacher, ki je bila poročena z Ralf Schumacherjem, je sodelovala v dirki Deutsche Tourenwagen-Cup in skoraj vse moške pustila za seboj. Zasedla je drugo mesto.

39-letnico smo sicer vajeni v večernih oblekah, v visokih petkah in močno naličeno, zato nas je njen hobi, s katerim se ukvarja že več kot deset let, zelo presenetil. Cora na dirkalni stezi ne pozna šale. Ta šport jemlje zelo resno. Leta 2005 bi se dirka zanjo lahko zelo slabo končala. Z mini cooperjem je namreč pri hitrosti 80 kilometrov trčila v ograjo. Na srečo jo je odnesla brez poškodb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.