Takšna je Xena danes

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Se spomnite igralke Lucy Lawless, ki je igrala glavno junakinjo v seriji Xena? Danes je ne bi prepoznali.
Oglej si celoten članek

Med letoma 1995 in 2001 je igralka Lucy Lawless pred televizijske ekrane privabljala množice kot neustrašna bojevnica Xena. Kasneje smo jo na malih zaslonih lahko videli še v seriji Battlestar Galactica, The L Word, CSI: Miami, Spartacus: Blood and Sand, Parks and Recreation, Agents of Shield in Salem. Trenutno igra v seriji Ash vs. Evil Dead. 

Po koncu serije Xena se je posvetila materinstvu in delu v več dobrodelnih organizacijah, od leta 2009 je tudi ambasadorka Greenpeacea. 

Če se je s konca devetdesetih spomnimo kot lepotice z dolgimi rjavimi lasmi, je danes igralka videti čisto drugače. Po mnenju nekaterih je danes videti še bolje kot takrat.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.