Takšna sporočila si pošiljajo pari, ki so tik pred razhodom

Foto: Profimedia
Eric Resnick, strokovnjak za spletne zmenkarije, trdi, da način, na katerega pari komunicirajo po sporočilih, razkriva, ali se bodo kmalu razšli.
Oglej si celoten članek

Včasih sta si čez dan pošiljala zabavne fotografije in prijazna sporočila, sedaj pa prek različnih mobilnih aplikacij za pogovore vodita prave debate? To po besedah Resnicka pomeni, da niti najmanjših stvari, ki vas na partnerju motijo, ne morete več ignorirati in svojo jezo nanj oziroma nanjo stresete takoj, ko za to dobite priložnost. To je zelo slab znak. Če si ne želite razhoda, strokovnjak svetuje, da se ne prepirate po sporočilih, ampak se pogovorita iz oči v oči. Tako se bosta izognila nesporazumom.

Znak, da imata težave, je tudi to, da partner ne odgovori več na vsa sporočila. Pogovor z vami zanj/zanjo ni več ena od najvišjih prioritet in le še vprašanja časa je, kdaj bo zveza propadla.

Tistim, ki se želijo boriti za svojo zvezo, strokovnjak svetuje uporabo vzdevkov. Sporočilo bo takoj zvenelo bolj prijazno in intimno. Če sta se na začetku obmetavala z ljubkimi izrazi, sedaj pa tega skorajda ni več, se nad svojim odnosom zamislite in ukrepajte, preden bo prepozno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.