Takšne mišice pod majico skriva mož Ivanke Trump

Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump
Zakonca Kushner v Miamiju uživata kot dva turista.
Oglej si celoten članek

Ivanka Trump se je s soprogom Jaredom Kushnerjem že preselila na Florido, potem ko so jima dali Newyorčani s plakati jasno vedeti, da nekdanja prva družina v New Yorku ni več zaželena. 

Paparaci so par že večkrat ujeli v javnosti, nazadnje so njune fotografije posneli na plaži, kjer sta se nastavljala sončnim žarkom. 
Ivanka in Jared sta se poročila leta 2009 in še vedno sta močno zaljubljena. Med sprehodom po plaži sta se držala za roke, Ivanka pa je svojega postavnega moža ljubeče prijela okoli pasu. 

Spoznala sta se leta 2007 na poslovnem kosilu, ki ga je organiziral poslovni prijatelj Trumpovih. Takoj sta se ujela, a se že čez eno leto za kratek čas razšla. Kriva je bila vera. Jared je namreč odraščal v židovski veri, ki jo je morala Ivanka prevzeti, sicer se ne bi mogla poročiti. Sedaj sta srečna in ponosna starša treh otrok. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.