Takšne ponudbe Denis Avdić še ni dobil

Foto: PopTv
Foto: PopTv
Tako je bil vesel ponudbe, da mu želi poslati 10 dekagramov kave.
Oglej si celoten članek

Radijski in televizijski voditelj Denis Avdić je na Instagramu objavil ponudbo, ki jo je dobil iz Bangladeša.

Pisala mu je oseba, ki se je predstavila kot Taha in ki trdi, da je administrator Facebookove strani nekega bangladeškega nogometnega kluba. Zanimalo ga je, ali bi bil Denis pripravljen igrati za njihovo prvo ligo.

Denis se mu je za ponudbo na duhovit način zahvalil in nasmejal svoje sledilce. “Najlepša hvala za povabilo. A ja jedva na  Šmarno pridem brez počitka. Pošlji mi svoj naslov, da ti vsaj 10 dek kave pošljem, polepšal si mi dan s prvo nogometno ponudbo v življenju. KRALJ!”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.