Takšne so popolne prsi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Britanski raziskovalci so se ukvarjali s vprašanjem, kakšne so popolne prsi.
Oglej si celoten članek

O tej temi so izprašali 1315 ljudi (moške, ženske in lepotne kirurge), ki so si morali ogledali fotografije različnih oblik prsi. V vseh treh skupinah so zmagale prsi, ki ustrezajo razmerju 45:55 – 45 odstotkov tkiva je nad bradavico, 55 odstotkov pa pod. Takšne prsi ima na primer Miloška Venera. Na drugem mestu pa so pristale prsi, katerih razmerje je 50:50.

Mnenje žensk se je sicer razlikovalo glede na njihovo starost. 86 odstotkom žensk pod 40 so bile najbolj všeč zgoraj omenjene zmagovalne prsi (45:55), v skupini žensk nad 40 let pa se je za to obliko izreklo le 76 odstotkov, se pravi 10 odstotkov manj. "Starejša, kot je bila skupina, bolj so ji bile všeč prsi, ki so zgoraj polnejše. Morda zato, ker ženske izgubo maščobe nad bradavico, ki se s starostjo manjša, opažajo tudi pri sebi,“ rezultate razlaga dr. Mallucci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.