Takšne volje sta bila Harry in Meghan sinoči v Londonu

Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry Foto: Profimedia meghan markle, princ harry
Čakal ju je prvi uradni dogodek po megxitu.
Oglej si celoten članek

Vojvoda Harry in njegova soproga Meghan sta se včeraj v Londonu udeležila podelitve nagrad  Endeavour Fund Awards. Gre za prvi uradni dogodek po dveh mesecih oziroma po njuni najavi, da se bosta preselila v Kanado in kraljevi družini obrnila hrbet. 

Par je bil prešerne volje in več kot očitno je bilo, da sta sprejela pravo odločitev, ko sta se odpovedala kraljevemu nazivu. 

Meghan, ki si je za ta dogodek nadela ozko obleko Victorie Beckham, naj bi po poročanju Daily Mail izjavila, da je lepo biti spet nazaj in da ji je v veliko čast, da je moža lahko pospremila na ta dogodek.

Okoli 50 ljudi je par v dežju pozdravilo s ploskanjem, našel pa se je tudi nekdo, ki ju je izžvižgal. Zadnji uradni dogodek kot del kraljeve družine ju čaka 9. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:42 7. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:17 7. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 00:42 7. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.