Takšne zahteve je ob porodu imela Maja Ferme

Foto: Facebook Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Maja Ferme
Opisala je svojo porodno izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Slovenska modna oblikovalka Maja Ferme je na svojem blogu Maja Explorer objavila, kakšna je bila njena izkušnja med porodom prvega otroka, hčerke Paris Noa.

Maja je za porod izbrala postojnsko porodnišnico, s katero je bila več kot očitno zadovoljna, saj so sledili vsem njenim željam, poleg tega pa je bila izjemno navdušena nad babico, ki si jo je izbrala: "Po dveh predhodnih obiskih sem izbrala svojo babico Jano, ki bo z menoj od začetka do konca poroda, svojo porodno sobo, pogovorila sem se o svojih željah in jim predstavila svoj porodni načrt, s partnerjem pa sva lahko izbrala tudi svoj apartma kjer si bomo lahko po porodu skupaj odpočili in preživeli nekaj skupnih noči. Glede na to da sem vegetarjanka, obenem pa ne jem nobenih mlečnih izdelkov, so bili tudi obroki povsem prilagojeni našim željam in nadvse okusni."

Maja pa je bila tudi zadovoljna s porodno sobo, kjer je rodila svojo prvorojenko, saj je bilo vse tako, kot si je zamislila. Soba je dišala po eteričnem olju, ki ga je izbrala, predvajali so glasbo: "Tudi moja porodna soba je bila nadvse lepo urejena ob mojem prihodu: z izbrano dišavo eteričnega olja, svečkami, prijetno mehko svetlobo in glasbo, ki je bila pravi balzam za dušo in telo."

Na koncu zapisa modna oblikovalka doda, da je bila njena izkušnja intimna, čutna in nadvse lepa: "Takšna, ki bi jo morala imeti vsaka ženska."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:17 1. Avgust 2017.

    Maji nisem nič "fouš", prej jo pomilujem. Iz poroda je naredila cirkuško predstavo, in ni edina. V porodno sobo prideš, …

  • 10:37 1. Avgust 2017.

    To, da nekatere delajo za 500-600 eur, je njihova krivda. Maja se je v življenju potrudila in nekaj naredila za …

  • 09:38 1. Avgust 2017.

    Maja naj to razlozi zenskam, ki v Sloveniji delajo za 500-600 eur na mesec (ce slucajno redno placujejo); take prispevke …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.