Takšne ženske so danes všeč Janu Plestenjaku

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Uradno najbolj fatalni Slovenec ima danes drugačen okus kot nekoč.
Oglej si celoten članek

Ta teden je pod okriljem revije Avenija v Festivalni dvorani Ljubljana potekal izbor za Fatalnega moškega 2019. Nominiranih je bilo osem usodnih znani Slovencev, med njimi Filip Flisar, Alen Kobilica, Matjaž Nemec, Tadej Pišek, Jan Plestenjak, Saša Petrović - Challe Salle, Jernej Tozon in David Urankar. Laskavi naziv pa so bralci revij Zarja, Zvezde, Bodi zdrava, Vklop, Maja in Avenija, dnevnega časopisa Novice Svet24 ter obiskovalci spletnih strani Svet24 in Odkrito dodelili pevcu Janu Plestenjaku. 

Zmagovalec je priznal, da je njegova najbolj usodna stvar, ki jo je naredil iz ljubezni, ta, da se ni ustrašil. "Ko pride situacija, ki je neracionalna ali racionalno neopravičljiva, skočiš v morje in plavaš. In potem vidiš, kam greš. Prepričan sem, da ljudje, ki stojijo ob morju, nikoli ne občutijo soli na ustnicah," pravi Plestenjak in dodaja, da se vedno razkrije in da o sebi ne skriva ničesar: "Drugače pa je z damami. Če sem z žensko, nimam pravice razgaliti nje." In definicija fatalne lepote po njegovo? "Ko sem bil mlajši, je bila fatalna seveda tista, ki je bila najbolje videti. Danes je moje mnenje drugačno. Danes morata biti prisotni tako privlačnost kot tudi vsebina. Ne prepriča me več lepa postava, če zraven ne izžareva posebne moči. Moč pa je posledica vsebine. Moč pride v različnih oblikah in jo je preprosto začutiti, ko je oseba ob tebi."

Magazin Njen obraz morate videti: Jan Plestenjak pri tej pevki nima "šans“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:18 20. Maj 2019.

    A.H.F., stavim da ti pri Janu ne pobereš niti tolažilne nagrade :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.