Takšni naj ne računajo na drugi zmenek

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lahko si ena izmed tistih žensk, ki na svojem partnerju oblačil ne opazijo, za tiste, ki jim to pomeni veliko, pa smo (malo za šalo, malo zares) zbrali nekaj moških spodrsljajev, ki pomenijo na rdeči alarm.
Oglej si celoten članek

Morda je človek, ki ne vidi podrobnosti in mu je vseeno za okolico ali pa išče dekle, ki ga ne zanima embalaža, temveč vsebina. Vaša naloga je, da ugotovite, kaj tiči za tem. A kot pravijo, obleka naredi človeka. Bi šle na drugi zmenek s katerim od teh?

Moški, ki nosi V-izrez. Morda misli, da je videti neverjetno, vendar pa ne bi mogel biti dlje od resnice. Razen če ga nosi, da privlači druge moške?

Moški, ki še ni odkril ozkih hlač. Preostali del moške populacije je medtem že odrasel in ugotovil, da jim široke hlače ne delajo usluge. Potrebuje nekoga, da ga povleče iz stanja nevednosti; boste to vi?

Moški, ki nosi bele nogavice s črnimi čevlji. Ta nikoli ni prerasel šolskih let in belih nogavic. Je prijazen, a hkrati nezrel in ima pred seboj še dolgo pot.

Moški, ki nosi košarkarske hlače, ko ne igra košarke. Najverjetneje je zelo len in se mu ni dalo preobleči po treningu ali pa pač misli, da je videti kul. Kakorkoli, na zmenek tega ne oblečeš.

Moški, ki nosi natikače z nogavicami. Kaj je razlog za takšno početje, ostaja velika skrivnost, a s takšnim moškim se najbrž nikoli ne želite kazati v javnosti.

Ste imele opravka s še katerim modnim spodrsljajem, ki ga je vredno omeniti?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:05 3. December 2015.

    !Moški, ki nosi natikače z nogavicami. Kaj je razlog za takšno početje, ostaja velika skrivnost, a s takšnim moškim se …

  • 12:02 23. Oktober 2013.

    V-izrez dajati v isti koš z belimi nogavicami k črnim čevljem? Kdor je to pisal, nima pojma. Najbrž o ničemer. …

  • 11:18 23. Oktober 2013.

    Če boste tako dlakocepili z stakimi stvarmi kot je v opisanem boste res ostali sami ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.